Hyppää sisältöön
UutinenGranlundin hallitukseen vahvaa alueellista osaamista

Granlundin hallitukseen vahvaa alueellista osaamista

27.3.2023 – Granlundin hallitukseen valitulla Tommi Miettisellä on Granlund Kuopion toimitusjohtajana vahva näkemys alueellisen toiminnan kehittämisestä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamisesta.

Aihepiiri
Konserni, Nimitykset
Jaa

Granlundin hallituksen uudeksi jäseneksi on valittu Granlund Kuopion toimitusjohtaja Tommi Miettinen, joka on tehnyt talossa pitkän ja nousujohteisen uran. Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa diplomi-insinööriksi opiskellut Miettinen tuli Granlundiin harjoittelupaikan kautta ja aloitti vuonna 2005 vakituisena LVI-suunnittelijana. Projektien vetäjän, ryhmäpäällikön ja osastonjohtajan tehtävien jälkeen hänet valittiin vuonna 2018 Granlund Kuopion toimitusjohtajaksi.

Hallitustyöskentelystä Miettiselle on kertynyt kokemusta Granlund Kuopion ja Granlund Joensuun hallituksissa.

“Tommin valinnan taustalla oli halumme vahvistaa aluetoiminnan roolia. Granlund Kuopion toimitusjohtajana hän on hienolla tavalla kasvattanut yhtiötä merkittävästi ja säilyttänyt samalla hyvän kannattavuuden”, Granlundin hallituksen puheenjohtaja Jack Westrén-Doll perustelee.

Granlundilla on Suomessa yhteensä 13 tytäryhtiötä ja palveluita tarjotaan laajan yritysverkoston kautta ympäri Suomen aina Helsingistä Rovaniemelle ja Joensuusta Vaasaan.

Tommin valinnan taustalla oli halumme vahvistaa aluetoiminnan roolia.

Jack Westrén-Doll, Granlundin hallituksen puheenjohtaja

Kuopion toimipiste on suurin tytäryhtiöistä

Miettisen toimitusjohtajuuden aikana Granlund Kuopion liikevaihto ja henkilöstö ovat tuplaantuneet. Kuopion, Savonlinnan, Pieksämäen ja Varkauden toimipisteissä työskentelee nyt 130 alan ammattilaista.

“Erityisen ylpeitä olemme siitä, että olemme pystyneet kasvamaan suhteellisen pienellä markkina-alueella ja tuomaan asiakkaillemme lähestulkoon kaikki Granlundin palvelut ja osaamisen”, Tommi Miettinen toteaa.

Hänen mukaansa Granlund tunnetaan Itä-Suomessa ennen muuta suunnittelusta, jota yritys on tehnyt alueella jo yli 50 vuotta. Suunnittelun rinnalle on tuotu rakennuttamisen palvelut. Lisäksi Granlund tekee alueella entistä enemmän muun muassa elinkaari-, energia- ja vähähiilisyyskonsultointia. Myös Granlund Manager -ohjelmistojen myynti kasvaa.

“Olemme pystyneet tuomaan koko ajan uusia palveluja omalle toimialueellemme.  Varsinkin nyt käymme varsin paljon asiakkaidemme kanssa keskustelua energiatehokkuudesta ja vähähiilisyyden tavoitteista. Painopisteisiimme on kuulunut myös myynnin ja asiakkuuksien laaja-alainen kehittäminen”, Miettinen korostaa.

Alueellista näkökulmaa hallitustyöhön

Tommi Miettinen tuo Granlundin hallitukseen vahvaa alueellista osaamista ja näkökulmaa. Hänestä on tärkeää pitää mielessä, että Granlund on valtakunnallinen toimija ja arvostettu kumppani monella paikkakunnalla.

”Olen työskennellyt Granlundilla monipuolisissa tehtävissä ja sitä kautta tuon vahvaa näkemystä hallitukseen. Olen ollut kasvattamassa organisaatiotamme suunnittelutoimistosta monipuoliseksi kiinteistö-ja rakennusalan asiantuntijataloksi. Lisäksi Granlundilla on aina uskottu ja luotettu vahvaan, paikalliseen tapaan toimia paikallisilla markkinoilla ja uskon tuovani alueellista näkökulmaa hallitustyöskentelyyn ja strategisiin päätöksiin”, Miettinen sanoo.

Granlundin yhtiökokous valitsi 20.3. hallitukseen vanhoina jäseninä Keith Silverangin, Anders Stenbäckin, Sirpa Sinkkosen, Tapani Idmanin, Pekka Metsin ja Jack Westrén-Doll. Jukka Tynin jättäytyessä pois hallituksesta hänen tilalleen valittiin Tommi Miettinen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jack Westrén-Doll.

Lisätietoa?

Jack Westrén-Doll

Senior Advisor
Granlund Oy

Tommi Miettinen

Toimitusjohtaja
Granlund Kuopio Oy

Lisää uutisiamme

Ympäristövastuullisuus rakentamisessa -markkinatutkimus

Markkinatutkimus: kiinteistösijoittajat muita edellä rakennushankkeiden ympäristövastuullisuudessa

24.05.2023 – Granlundin toteuttaman ympäristövastuullisuuden markkinatutkimuksen mukaan selkeitä ympäristötavoitteita asetetaan rakennushankkeille harvoin, ja myös niiden toteutumisen seurannassa olisi kehitettävää.

Uutinen

Tutkimus: Laadukkaan tiedon puute kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaation esteenä

24.05.2023 – Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisoituminen vaatii panostuksia ja muutos on ollut hidasta, selviää Granlundin toteuttamasta Kiinteistö- ja rakennusalan digitaalinen kyvykkyys -tutkimuksesta.

Uutinen

Laitetarkistukset pidentävät laitekannan elinkaarta sairaaloissa ja ammattikeittiöissä

23.05.2023 – Laitetarkistukset antavat puolueetonta ja ajantasaista tietoa, onpa kyse laiteluettelon päivittämisestä, laitteen elinkaaren pidentämisestä tai energiatehokkuuden parantamisesta. Samalla löytyy mahdollisuuksia sairaalan…

Uutinen

Miten kiinteistöjen arvo säilytetään vuokralaisten silmissä?

17.05.2023 – Liike- ja toimistotiloja jää yhä enemmän tyhjilleen, kun vuokralaiset haluavat jatkossa karsia vuokralla pitämiään tiloja. Asiantuntijamme antaa vinkit vuokratilojen arvon…

Uutinen

Miten tunnistat pätevän kuntotutkijan ja tilaat laadukkaan kuntoarvion?

11.05.2023 – Molempiin kysymyksiin saat vastaukset korjausrakentamisen asiantuntijoiltamme, jotka ovat erikoistuneet niin kevyempiin kuntoarvioihin kuin kattaviin kuntotutkimuksiin. Tässä viisi vinkkiä työn tilaajalle!

Uutinen

Kiinteistön energiakatselmus on energiatehokkuuden navigaattori

10.05.2023 – Tiedätkö mihin kaikkeen kiinteistössäsi kuluu energiaa? Entä miten energiankulutusta kannattaisi leikata? Aloita navigointi kohti fiksua energiatehokkuutta energiakatselmuksesta.

Uutinen

Asiantuntijan vinkit kiinteistön arvon säilyttämiseen vaativassa markkinatilanteessa

08.05.2023 – Inflaatio ja korkojen nousu kasvattavat kiinteistöjen tuottovaatimuksia, mikä pakottaa monet kiinteistösijoittajat laskemaan kiinteistöjen arvoa. Arvonlaskua voidaan kuitenkin hallita!

Uutinen
Laakson yhteissairaala, havainnekuva

Laakson yhteissairaala-hankkeella on kunnianhimoiset elinkaaritavoitteet

27.04.2023 – Laakson yhteissairaala toteutetaan allianssihankkeena. Mittavassa projektissa energiatehokkuus ja elinkaaren kestävät ratkaisut ovat merkittävässä roolissa.

Uutinen

Millainen on hyvin tehty energiatodistus?

25.04.2023 – Energiatodistuksesta kannattaa ottaa kaikki hyöty irti. Se auttaa mukautumaan EU-taksonomiaan ja antaa rahanarvoisia vinkkejä energiatehokkuuden parantamiseen.

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?