Hyppää sisältöön
UutinenGranlundin hallitukseen vahvaa alueellista osaamista

Granlundin hallitukseen vahvaa alueellista osaamista

27.3.2023 – Granlundin hallitukseen valitulla Tommi Miettisellä on Granlund Kuopion toimitusjohtajana vahva näkemys alueellisen toiminnan kehittämisestä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamisesta.

Aihepiiri
Granlund, Nimitykset
Jaa

Granlundin hallituksen uudeksi jäseneksi on valittu Granlund Kuopion toimitusjohtaja Tommi Miettinen, joka on tehnyt talossa pitkän ja nousujohteisen uran. Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa diplomi-insinööriksi opiskellut Miettinen tuli Granlundiin harjoittelupaikan kautta ja aloitti vuonna 2005 vakituisena LVI-suunnittelijana. Projektien vetäjän, ryhmäpäällikön ja osastonjohtajan tehtävien jälkeen hänet valittiin vuonna 2018 Granlund Kuopion toimitusjohtajaksi.

Hallitustyöskentelystä Miettiselle on kertynyt kokemusta Granlund Kuopion ja Granlund Joensuun hallituksissa.

“Tommin valinnan taustalla oli halumme vahvistaa aluetoiminnan roolia. Granlund Kuopion toimitusjohtajana hän on hienolla tavalla kasvattanut yhtiötä merkittävästi ja säilyttänyt samalla hyvän kannattavuuden”, Granlundin hallituksen puheenjohtaja Jack Westrén-Doll perustelee.

Granlundilla on Suomessa yhteensä 13 tytäryhtiötä ja palveluita tarjotaan laajan yritysverkoston kautta ympäri Suomen aina Helsingistä Rovaniemelle ja Joensuusta Vaasaan.

Tommin valinnan taustalla oli halumme vahvistaa aluetoiminnan roolia.

Jack Westrén-Doll, Granlundin hallituksen puheenjohtaja

Kuopion toimipiste on suurin tytäryhtiöistä

Miettisen toimitusjohtajuuden aikana Granlund Kuopion liikevaihto ja henkilöstö ovat tuplaantuneet. Kuopion, Savonlinnan, Pieksämäen ja Varkauden toimipisteissä työskentelee nyt 130 alan ammattilaista.

“Erityisen ylpeitä olemme siitä, että olemme pystyneet kasvamaan suhteellisen pienellä markkina-alueella ja tuomaan asiakkaillemme lähestulkoon kaikki Granlundin palvelut ja osaamisen”, Tommi Miettinen toteaa.

Hänen mukaansa Granlund tunnetaan Itä-Suomessa ennen muuta suunnittelusta, jota yritys on tehnyt alueella jo yli 50 vuotta. Suunnittelun rinnalle on tuotu rakennuttamisen palvelut. Lisäksi Granlund tekee alueella entistä enemmän muun muassa elinkaari-, energia- ja vähähiilisyyskonsultointia. Myös Granlund Manager -ohjelmistojen myynti kasvaa.

“Olemme pystyneet tuomaan koko ajan uusia palveluja omalle toimialueellemme.  Varsinkin nyt käymme varsin paljon asiakkaidemme kanssa keskustelua energiatehokkuudesta ja vähähiilisyyden tavoitteista. Painopisteisiimme on kuulunut myös myynnin ja asiakkuuksien laaja-alainen kehittäminen”, Miettinen korostaa.

Alueellista näkökulmaa hallitustyöhön

Tommi Miettinen tuo Granlundin hallitukseen vahvaa alueellista osaamista ja näkökulmaa. Hänestä on tärkeää pitää mielessä, että Granlund on valtakunnallinen toimija ja arvostettu kumppani monella paikkakunnalla.

”Olen työskennellyt Granlundilla monipuolisissa tehtävissä ja sitä kautta tuon vahvaa näkemystä hallitukseen. Olen ollut kasvattamassa organisaatiotamme suunnittelutoimistosta monipuoliseksi kiinteistö-ja rakennusalan asiantuntijataloksi. Lisäksi Granlundilla on aina uskottu ja luotettu vahvaan, paikalliseen tapaan toimia paikallisilla markkinoilla ja uskon tuovani alueellista näkökulmaa hallitustyöskentelyyn ja strategisiin päätöksiin”, Miettinen sanoo.

Granlundin yhtiökokous valitsi 20.3. hallitukseen vanhoina jäseninä Keith Silverangin, Anders Stenbäckin, Sirpa Sinkkosen, Tapani Idmanin, Pekka Metsin ja Jack Westrén-Doll. Jukka Tynin jättäytyessä pois hallituksesta hänen tilalleen valittiin Tommi Miettinen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jack Westrén-Doll.

Lisätietoa?

Jack Westrén-Doll

Senior Advisor
Granlund Oy

Tommi Miettinen

Aluejohtaja
Granlund Kuopio

Lisää uutisiamme

Pekka Metsi, CEO of Granlund

Granlund jatkaa vahvaa liiketoimintaa

28.05.2024 – Liikevaihto kasvoi alkuvuodesta 12 prosenttia verrattuna edellisvuoden vastaavaan jaksoon. Kaikilla liiketoiminta-alueilla riittää töitä.

Uutinen

Telia kasvattaa datakeskustehoja – tekoäly nostaa datakeskusten kapasiteettitarvetta

20.05.2024 – Tekoälypalvelujen yleistyminen kasvattaa Pohjoismaissa datakeskusten kapasiteettitarvetta noin 30 prosenttia vuosittain. Telia Helsinki Data Centerissä rakennetaan parhaillaan 4 MW lisää kapasiteettia.

Uutinen
Rakennesuunnittelu Granlund

Granlund laajentaa rakennesuunnittelun liiketoimintaa

14.05.2024 – Talotekniikan markkinajohtaja laajentaa rakennesuunnittelun liiketoimintaansa. Palveluissa tullaan keskittymään erityisen vaativiin kohteisiin ja vähähiiliseen rakentamiseen.

Uutinen

Vesidata virtaa Granlund Manageriin

12.04.2024 – Granlund Managerin ja Smartvattenin integraatio tekee vedenkulutuksen seurannasta ja raportoinnista huomattavasti nopeampaa ja luotettavampaa. Kiristyvät vastuullisuusraportointivaatimukset korostavat integraation hyötyjä.

Uutinen

Granlundin maine vakaana ja luotettavana työnantajana ei ole syntynyt tyhjästä

10.04.2024 – Finanssikriisi, 90-luvun lama, pandemia, rakennusalan haasteet… Näissäkin maailman meille heittämissä kierrepalloissa Granlund on pysynyt vuodesta toiseen työntekijöidensä silmissä turvaa tuovana…

Uutinen

Modelspacen ja Granlund Managerin integraatio: tehokkuutta korjaushankkeiden johtamiseen

03.04.2024 – Modelspacen ja Granlund Managerin integraation avulla johdat korjaus- ja rakennushankkeitasi tehokkaasti, kun kaikki hankkeiden johtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samasta paikasta.

Uutinen

Rakennuttamisen liiketoiminta on Granlundilla vahvassa kasvussa

02.04.2024 – Granlundin rakennuttamisen ja valvonnan liiketoiminta on kasvanut vuosikymmenessä yli 17 miljoonaan euroon. Asiakkaat arvostavat erityisesti kokonaispalvelua.

Uutinen

Ken Dooley palaa Granlundille Chief Data Officerin rooliin

25.03.2024 – Työskenneltyään muutaman vuoden kasvuyrityksessä, Ken Dooley palaa Granlundille tehtävänään tuoda dataliiketoimintaan uusia tuulia ja kiinteistöjen käyttäjien näkökulmaa.

Uutinen
Tiia-Lotta Tuominen

Mentorointi lisää itsetuntemusta ja tuo uusia näkemyksiä

07.03.2024 – Granlundin mentorointiohjelmassa granlundilaiset pääsevät keskustelemaan ammatti-identiteetistä ja urastaan kokeneemman konkarin kanssa. Ohjelmasta hyötyy myös mentori.

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?