Hyppää sisältöön
UutinenGranlundin hallitukseen vahvaa alueellista osaamista

Granlundin hallitukseen vahvaa alueellista osaamista

27.3.2023 – Granlundin hallitukseen valitulla Tommi Miettisellä on Granlund Kuopion toimitusjohtajana vahva näkemys alueellisen toiminnan kehittämisestä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamisesta.

Aihepiiri
Konserni, Nimitykset
Jaa

Granlundin hallituksen uudeksi jäseneksi on valittu Granlund Kuopion toimitusjohtaja Tommi Miettinen, joka on tehnyt talossa pitkän ja nousujohteisen uran. Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa diplomi-insinööriksi opiskellut Miettinen tuli Granlundiin harjoittelupaikan kautta ja aloitti vuonna 2005 vakituisena LVI-suunnittelijana. Projektien vetäjän, ryhmäpäällikön ja osastonjohtajan tehtävien jälkeen hänet valittiin vuonna 2018 Granlund Kuopion toimitusjohtajaksi.

Hallitustyöskentelystä Miettiselle on kertynyt kokemusta Granlund Kuopion ja Granlund Joensuun hallituksissa.

“Tommin valinnan taustalla oli halumme vahvistaa aluetoiminnan roolia. Granlund Kuopion toimitusjohtajana hän on hienolla tavalla kasvattanut yhtiötä merkittävästi ja säilyttänyt samalla hyvän kannattavuuden”, Granlundin hallituksen puheenjohtaja Jack Westrén-Doll perustelee.

Granlundilla on Suomessa yhteensä 13 tytäryhtiötä ja palveluita tarjotaan laajan yritysverkoston kautta ympäri Suomen aina Helsingistä Rovaniemelle ja Joensuusta Vaasaan.

Tommin valinnan taustalla oli halumme vahvistaa aluetoiminnan roolia.

Jack Westrén-Doll, Granlundin hallituksen puheenjohtaja

Kuopion toimipiste on suurin tytäryhtiöistä

Miettisen toimitusjohtajuuden aikana Granlund Kuopion liikevaihto ja henkilöstö ovat tuplaantuneet. Kuopion, Savonlinnan, Pieksämäen ja Varkauden toimipisteissä työskentelee nyt 130 alan ammattilaista.

“Erityisen ylpeitä olemme siitä, että olemme pystyneet kasvamaan suhteellisen pienellä markkina-alueella ja tuomaan asiakkaillemme lähestulkoon kaikki Granlundin palvelut ja osaamisen”, Tommi Miettinen toteaa.

Hänen mukaansa Granlund tunnetaan Itä-Suomessa ennen muuta suunnittelusta, jota yritys on tehnyt alueella jo yli 50 vuotta. Suunnittelun rinnalle on tuotu rakennuttamisen palvelut. Lisäksi Granlund tekee alueella entistä enemmän muun muassa elinkaari-, energia- ja vähähiilisyyskonsultointia. Myös Granlund Manager -ohjelmistojen myynti kasvaa.

“Olemme pystyneet tuomaan koko ajan uusia palveluja omalle toimialueellemme.  Varsinkin nyt käymme varsin paljon asiakkaidemme kanssa keskustelua energiatehokkuudesta ja vähähiilisyyden tavoitteista. Painopisteisiimme on kuulunut myös myynnin ja asiakkuuksien laaja-alainen kehittäminen”, Miettinen korostaa.

Alueellista näkökulmaa hallitustyöhön

Tommi Miettinen tuo Granlundin hallitukseen vahvaa alueellista osaamista ja näkökulmaa. Hänestä on tärkeää pitää mielessä, että Granlund on valtakunnallinen toimija ja arvostettu kumppani monella paikkakunnalla.

”Olen työskennellyt Granlundilla monipuolisissa tehtävissä ja sitä kautta tuon vahvaa näkemystä hallitukseen. Olen ollut kasvattamassa organisaatiotamme suunnittelutoimistosta monipuoliseksi kiinteistö-ja rakennusalan asiantuntijataloksi. Lisäksi Granlundilla on aina uskottu ja luotettu vahvaan, paikalliseen tapaan toimia paikallisilla markkinoilla ja uskon tuovani alueellista näkökulmaa hallitustyöskentelyyn ja strategisiin päätöksiin”, Miettinen sanoo.

Granlundin yhtiökokous valitsi 20.3. hallitukseen vanhoina jäseninä Keith Silverangin, Anders Stenbäckin, Sirpa Sinkkosen, Tapani Idmanin, Pekka Metsin ja Jack Westrén-Doll. Jukka Tynin jättäytyessä pois hallituksesta hänen tilalleen valittiin Tommi Miettinen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jack Westrén-Doll.

Lisätietoa?

Jack Westrén-Doll

Senior Advisor
Granlund Oy

Tommi Miettinen

Aluejohtaja
Granlund Kuopio

Lisää uutisiamme

Vuoden 2023 palkittuja opinnäytetöitä juhlistettiin Granlundilla

20.11.2023 – Tämän vuoden palkitut opinnäytetyöt käsittelivät energiasta saatavaa dataa, ulospuhallusilmaa toimistorakennuksissa sekä tarpeenmukaista ilmanvaihtoa.

Uutinen

4D-suunnittelu edistää tiedolla johtamista

17.11.2023 – 4D-suunnittelua voi hyödyntää monessa. Lue, miten palvelu tuki tietomallien käyttöä Lujatalon työmaalla ja tehostaa datalla johtamista Vektor IO:n infrahankkeissa.

Uutinen

Kuinka 4D-suunnittelu tehostaa rakennushankkeita?

10.11.2023 – Asiakkaamme kertovat, miten 4D on vaikuttanut purkuhankkeiden aikatauluihin Purkupihalla, läpinäkyvyyteen Helsinki-Vantaan kehitysohjelmassa ja suunnittelun laatuun Destialla.

Uutinen

Arkkitehtitoimisto ON Oy:sta tulee osa Granlund Kuopiota

07.11.2023 – Granlund on ostanut kuopiolaisen Arkkitehtitoimisto ON Oy:n osakekannan. Kauppa astuu voimaan 1.1.2024.

Uutinen

SCANVAC-palkinto Pekka Metsille

31.10.2023 – SCANVAC myöntää joka toinen vuosi LVI-alan palkinnon pohjoismaiselle yksityishenkilölle, yritykselle tai organisaatiolle, joka on antanut merkittävän panoksensa alalle.

Uutinen

Miten suunniteltiin edistyksellisen paloturvallinen Länsimetro?

31.10.2023 – Länsimetron turvallisuusratkaisut ovat edistyksellisiä kansainvälisessäkin mittakaavassa. Granlundin suunnittelijat olivat valitsemassa ratkaisuja, joilla paloturvallisuudesta huolehditaan monen järjestelmän yhteispelillä.

Uutinen

Lean-ajattelu vauhdittaa rakennusalan vihreää siirtymää

19.10.2023 – Rakennusalan muutosliikettä kohti lean-periaatteita ajava RAIN3-hanke kerää yhteen alan eri asiantuntijoita. Granlundilla järjestetyssä Lean ja vihreä siirtymä -työpajassa käsiteltiin vähähiilisen…

Uutinen

Granlundin alueyhtiöt sulautuvat Granlund Oy:hyn 31.10.2023

11.10.2023 – Asiakas- ja yhteistyökumppanitiedotteemme kokoaa olennaiset asiat liittyen Granlundin yhdistymiseen marraskuun alusta alkaen.

Uutinen

Miten onnistut kiinteistöjen ylläpidon kilpailutuksissa?

09.10.2023 – Jos kilpailutuksia ei tehdä eikä sopimussisältöjä ole vähään aikaan päivitetty, kustannukset karkaavat helposti käsistä, laatu voi heiketä ja palvelujen sisältö…

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?