Uutiset

Vantaan kaupunki siirtyy käyttämään Granlund Manager -järjestelmää

Granlund Oy mukana toteuttamassa kiinteistöhallinnan järjestelmäkokonaisuutta

Uutinen

Vantaan kaupunki on solminut sopimuksen kiinteistöhallinnan järjestelmäkokonaisuuden toimittamisesta Rapal Oy:n muodostaman toimittajaryhmän kanssa. Integroituun kokonaisuuteen sisältyy Granlund Manager, joka vastaa elinkaaren hallinnasta.

Vantaan kaupungin tilakeskusjohtaja Pekka Wallenius kertoo, että Vantaan visio on olla edistyksellinen kiinteistönomistaja.

- Haluamme käyttöömme yhteistyössä alan kärkitoimijoiden kanssa kehitetyn, parhaan mahdollisen kiinteistöhallinnan järjestelmäkokonaisuuden. Uuden järjestelmän piirissä ovat kaikki kiinteistöhallinnan ydinprosessit, kuten kiinteistö- ja asiakastietojen hallinta, vuokraustoiminta, käyttäjäpalvelutuotannon hallinta, kiinteistön hoito ja ylläpito sekä rakennuttaminen ja investointisuunnittelu.

- Järjestelmän käyttöönotto edellyttää kaikilta vanhasta luopumista ja uuden oppimista. Uuden järjestelmän hyödyt ovat huomattavasti kustannuksia mittavammat, Wallenius kertoo. Granlund Manager on merkittävä osa käyttöönotettavaa kiinteistöhallinnan järjestelmää. Ohjelman avulla Vantaa ohjaa palveluntuottajien toimintaa sekä seuraa ja raportoi energiankäyttöä ja huolehtii kiinteistöjen kunnossapidon hallinnasta.

Rapalin ja Granlundin lisäksi järjestelmäkokonaisuuden toimitukseen osallistuvat Gravicon Oy ja Scudo Solutions Oy.

Lisätietoa:

Hannu Tuovinen
Myyntijohtaja, Granlund Manager
+358 50 044 4744
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli