Meistä

Yhdessä vastuullisiksi edelläkävijöiksi

Autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia konsultointipalveluja kiinteistö- ja ympäristöjohtamiseen sekä rakentamisen toimialalle. Poikkitieteellinen kyvykkyys, innostuneisuus, jatkuva parantaminen sekä vastuullisuus ovat vahvasti läsnä tekemisessämme.

Ohjaamme asiantuntevasti ja puolueettomasti asiakkaitamme kohti teknistaloudellisesti parhaita ratkaisuja. Kehitämme yhdessä kiinteistö- ja rakennusalaa askel kerrallaan kohti kestävämpään tulevaisuutta. Intohimonamme ovat niin huippumodernit energiaratkaisut, kustannustehokkuus kuin vaativien kiinteistökauppojen onnistumisessa tukeminen. 

Lisää onnellisuutta rakentamiseen ja kiinteistöjohtamiseen

Onnelliset ihmiset tekevät tutkitusti parempaa tulosta, yhteistyötä ja päätöksiä. Koska onnellisuus ei ole pelkkää sanahelinää, keskitymme lisäämään onnellisuutta kiinteistö- ja rakennusalalla. Hyvinvoivat ihmiset ovat tärkeä tekijä kaikissa onnistuneissa rakennus- ja kehityshankkeissa sekä hyvin suunnitellussa kiinteistöjohtamisessa. Analyysi- ja laskentaosaamisen rinnalla onkin tärkeää huomioida ihmisten hyvinvointi työssä, rakennetussa ympäristössä ja asuinalueilla. 
 

Parempaa tuottavuutta yhteistoiminnalla ja digitaalisilla työkaluilla

Uskomme yhteistyöhön ja yhdistämme uuteen teknologiaan sujuvasti yhteistoiminnallisuutta. Meillä on kokemusta ja oikeat työkalut ohjata ihmiset saman pöydän ääreen keskustelemaan vaihtoehdoista ja päättämään tavoitteista esimerkiksi työpajoissa tai Big Roomeissa. Tehostamme työskentelyprosesseja myös Lean-ajattelulla sekä dynaamisilla viestintä-, analytiikka- ja raportointityökaluilla. Lisäksi tunnemme keinot hallita kiinteistöjen Big Dataa tekoälyllä ja koneoppimisella.

Vahva osaaminen tekniikasta, teoriasta ja käytännöstä

Konsulttiemme laaja asiantuntemus perustuu kykyyn yhdistää teoria ja käytäntö. Vuodesta toiseen asiakkaamme korostavat konsulttiemme kiistatonta asiantuntemusta. Osallistumme aktiivisesti kiinteistö- ja rakennusalan innovaatio- ja kehitystoimintaan sekä rekrytoimme uusia asiantuntijoita, mikä ylläpitää laajaa ammattitaitoamme.

Työtämme arvostetaan myös ulkomailla, ja teknisissä kartoituksissa konsulttimme ovat saaneet Suomen markkinoille saapuvien kansainvälisten sijoittajien luottamuksen. Hyvä työ puhuu puolestaan.