Meistä

Ohjelmistotuotteet ja niitä tukevat palvelut

Ohjelmistotuotteissamme yhdistyy laaja osaaminen ylläpidon prosesseista, rakentamisesta ja talotekniikasta. Granlund Managerin huoltokirjajärjestelmä tehostaa ylläpitoa ja käyttöä, energia- ja ympäristöraportointi tukee energiankulutuksen seurantaa ja PTS-työkalut varmistavat tarpeenmukaisen kunnossapidon.

Tarjoamme ohjelmistotuotteiden lisäksi asiantuntijapalveluja ohjelmistojen käyttöönottovaiheeseen ja edelleen asiakkaidemme ylläpitoprosessien kehittämiseen.

Käyttäjiä kuunnellaan ohjelmistokehityksen kaikissa vaiheissa

Markkinoiden paras ylläpidon johtamisjärjestelmä kehittyy yhdessä asiakkaiden kanssa. Manager tunnetaan käytettävyydestään, kuten loogisista toiminnoista ja visuaalisuudesta. Jokaista uutta järjestelmäversiota ja ominaisuutta testataan ja tarvittaessa koekäytetään. Opimme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja haemme parasta mahdollista käyttäjäkokemusta.

Digiloikka: ylläpito uudelle tasolle

Jo vuosien ajan olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kiinteistöjen suunnitelmalliseen ylläpitoon ja käyttöön. Granlund on toiminut kärkijoukoissa ylläpitoprosessien digitalisoimisessa. Uusin aluevaltauksemme on Virtuaalinen kiinteistö (digital twin), joka tuo tietomallit kiinteistöjen ylläpitoprosesseihin.

Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä toimiva Granlund Manager Mobile tehostaa kiinteistöjen ylläpitoa ajasta ja paikasta riippumatta. Mobiilisovelluksilla ylläpitoa seurataan ja johdetaan reaaliajassa, mikä parantaa työajan käyttöä, vähentää siirtymisiä ja mahdollistaa esimerkiksi auditoinnit offline-tilassa

Ketterää ohjelmistokehitystä

Noudatamme ohjelmistokehityksessä ketterän kehityksen periaatteita, joilla varmistetaan, että toiminnallisten vaatimusten muutoksiin voidaan reagoida nopeasti. Kehitämme ohjelmistojamme tiimeissä, joissa keskustellaan päivittäin sekä teknisestä että toiminnallisesta edistymisestä. Julkaisemme uuden tuoteversion kuukausittain. Tukenamme toimii aina edustajia ohjelmistokehityksen lisäksi Granlundin eri liiketoiminnoista, kuten talotekniikkasuunnittelusta.

Sovelluksemme toimivat SaaS-mallin (Software as Service) mukaisesti, joten voimme välittää jokaisen uuden päivityksen kaikille asiakkaillemme samaan aikaan. Keräämme jatkuvasti käyttäjäpalautetta, joka ohjaa ohjelmistokehitystä ja pitää sen oikealla ladulla.

Avoimet rajapinnat

Ylläpidon kokonaisvaltainen tiedonhallinta varmistetaan Granlund Managerin toimivilla API-rajapinnoilla ja integraatioilla. Avoimet rajapinnat mahdollistavat sujuvan kaksisuuntaisen tiedonsiirron Managerin, erilaisten kiinteistöjärjestelmien ja IoT-pilvipalvelujen välillä.