Integraatiot ja konversiot

Integraatiot ja konversiot – toimivaa tiedonsiirtoa ja API-rajapintoja

Tarjoamme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tietojärjestelmäuudistuksiin ja tiedonsiirtoon eri kiinteistöjärjestelmien välillä. Olemme tehneet yli 100 integraatiota kymmeniin erilaisiin järjestelmiin.

Integraatiot varmistavat tehokkaan kaksisuuntaisen tiedonsiirron

Rajapintojen avulla kiinteistötietoa siirretään tehokkaasti järjestelmästä toiseen. Tietoa ylläpidetään vain yhdessä paikassa, mutta hyödynnetään useissa järjestelmissä kaksisuuntaisesti. Esimerkiksi energia- ja jätetietoja voidaan tuoda energia- ja jäteyhtiöiltä Granlund Manageriin ja välittää edelleen asiakkaan talous- ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Siirrämme myös pilvipalvelujen IoT-tietoa esimerkiksi lämpötiloista ja olosuhteista.

Konversiot – hallittu siirtyminen vanhasta järjestelmästä uuteen

Autamme yrityksiä järjestelmäuudistuksissa, joissa vanhat tiedot halutaan säilyttää ja siirtää hallitusti esimerkiksi Excelistä tai muista tietokannoista ja -järjestelmistä Granlund Manageriin. Huolehdimme, että muun muassa PTS-, energia- ja henkilötiedot siirretään kustannustehokkaasti ja ilman manuaalista työtä uuteen ylläpidonjohtamisjärjestelmään.

Avoimet rajapinnat mahdollistavat tiedon laajan hyödyntämisen

Tarjoamme auditointiin, huoltokirjan ylläpitoon ja PTS-tietojen käsittelyyn avoimet dokumentoidut rajapinnat. Tietoa voidaan siirtää yhdestä tai useammasta kohteesta muihin järjestelmiin edullisesti, joustavasti ja nopeasti. Käytämme vakioituja API-rajapintoja, mutta teemme myös asiakkaille räätälöityjä rajapintaratkaisuja. Tiedot siirtyvät sujuvasti Manageriin myös Granlund Designerista.

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake