Hyppää sisältöön
PalvelutÄlykkäät hälytykset

Vain aiheellisia hälytyksiä

Minimoi turhien hälytysten määrä, pysy kehityksen kärjessä ja maksimoi säästöt energiankulutuksessa. Granlund Manager älykkäät hälytykset on tekoälyominaisuus, joka tuottaa vain aiheellisia hälytyksiä.

Hukkuvatko olennaiset poikkeamat suureen massaan?

Kiinteistöjen tekniset järjestelmät ja niissä esiintyvät poikkeamat synnyttävät nykyisin massiivisen määrän hälytyksiä. Ehditäänkö teillä reagoida kaikkiin eri järjestelmistä tuleviin hälytyksiin? Tuntuuko siltä, että huoltohenkilökunta on tullut niille immuuniksi?

Poikkeamien ja niistä syntyvien hälytysten juurisyy on usein epäselvä, väliaikainen ja johtuu usein siitä, että poikkeamahallinta ei ota huomioon kohteissa tapahtuvaa toiminnan muutosta. Oikeasti merkitykselliset poikkeamat saattavat hukkua suureen massaan eritasoisia hälytyksiä.

Kenenkään kiinteistöhuollosta vastaavan ei tarvitse menettää yöuniaan ja saada sadan rivin hälytyslistaa siitä hyvästä, että toimistorakennuksessa on meneillään pikkujoulut ja rakennus täynnä porukkaa iltamyöhäiseen asti. Huomenna kaikki kuitenkin palaa entiselleen.

Granlund Manager älykkäät hälytykset reagoi vain sellaisiin poikkeamiin, jotka vaikuttavat olevan pysyviä ja merkityksellisiä.

Granlund Manager älykkäät hälytykset tuottaa vain aiheellisia hälytyksiä

Granlund Manager älykkäät hälytykset seuraa kiinteistöjen energiadataa älykkäämmin ja reagoi vain sellaisiin poikkeamiin, jotka vaikuttavat olevan pysyviä ja merkityksellisiä. Se ennustaa historiatiedon pohjalta kiinteistön energiankulutuksen ja tietää, mikä on sille hyväksyttävä vaihteluväli nykyinen ulkolämpötila huomioiden.

Granlund Manager älykkäät hälytykset tuo käyttöösi hyödyllisiä oivalluksia, jotka mahdollistavat huollon työlistojen optimoinnin ilman, että ammattilaiset hukutetaan turhiin hälytyksiin. Hälytyksiä tulee vain silloin, kun on oikeasti aihetta tarttua toimeen.

Hälytys prioriteetin mukaan

Älykkäät hälytykset on jaettu kahteen luokkaan, joista korkeamman prioriteetin viikkohälytys on paitsi vaikutukseltaan merkittävä myös kestoltaan pitkäaikainen.

Päivähälytys puolestaan syntyy silloin, kun ongelmatilanne on ollut käynnissä kolmena peräkkäisenä päivänä.

Hälytyksen tultua kiinteistöjohtamisen ammattilainen voi päätellä, mihin toimenpiteisiin huollossa olisi ryhdyttävä. Tutustu myös Granlundin huollon johtamisen palveluihin.

Saat nopeasti näkyviin ne kiinteistöt, joissa ongelmia on eniten.

Manuaalinen työ pois agendoilta

Älykkäiden hälytysten avulla voit tarkastella koko kiinteistöportfoliota ja nähdä, mistä rakennuksista vakavasti otettavia hälytyksiä tulee eniten.

Mikäli TOP 10-listat kiinnostavat, saat helposti näkymän parhaiten toimivien kiinteistöjen kärkikastiin ja toisaalta saat nopeasti näkyviin ne kiinteistöt, joissa ongelmia on eniten.

Dataa seuraamalla on helpompi vetää johtopäätöksiä siitä, minkä kiinteistön kohdalla on aihetta tutustua tilanteeseen tarkemmin.

Ehditäänkö teillä reagoida kaikkiin eri järjestelmistä tuleviin hälytyksiin?

Granlund Manager AI-työkalut

Kysy lisää!

Topi Korpela

Kaupallinen johtaja
Granlund Oy

Referenssit

Integraatiot tuovat tehokkuutta Lappeenrannan Toimitilojen arkeen

Palvelu

Granlund Manager ohjelmisto, Integraatiot

Toimiala

Älykkäät hälytykset

Lappeenrannassa haluttiin varmistaa, että järjestelmät palvelevat omaisuuden hallintaa ja kiinteistöjohtamista parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteena oli, että tieto päivitetään yhteen järjestelmään,…
Referenssi

Ylläpidon ulkoistus toi Kirkkonummelle säästöjä

Palvelu

Granlund Manager ohjelmisto, Huollon johtaminen ja laadun seuranta, Kilpailutukset ja hankinnat

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Kirkkonummen kunta ulkoisti Veikkolan alueen ylläpidon Granlundin tuella. Kilpailutuksessa valittu palveluntarjoaja on parantanut huollon laatua ja vähentänyt kustannuksia.
Referenssi
Kuopio

Pohjois-Savon SOTE-uudistus toi mukanaan yli 400 uutta toimipaikkaa

Palvelu

Granlund Manager ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

SOTE-uudistus toi Pohjois-Savon hyvinvointialueen kiinteistöjen ylläpitopäällikön Juha-Matti Horttanaisen työpöydälle valtavasti uutta tekemistä. Kiinteistöjä koskevan tiedon hallitsemisessa auttoi Granlund Manager.
Referenssi

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?