Meistä

Rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntija

Tarjoamme rakennushankkeisiin kattavan valikoiman rakennuttamisen, valvonnan ja suunnittelun palveluja. Projektinjohtokokemukseemme luotetaan suurissa ja pienissä hankkeissa.

Hallitsemme rakennushankkeet aina hankesuunnittelusta suunnittelun ohjaukseen ja talotekniseen valvontaan. Asiakkaanamme voit valita joustavasti haluamasi palvelut tai palvelukokonaisuudet. Meillä on vuosikymmenten kokemus TATE- ja rakennesuunnittelusta sekä projektinjohdosta. Tarjoamme myös arkkitehtisuunnittelua.

 

Peruskorjaukset, tilamuutokset ja modernisoinnit

Koska tunnemme vanhan rakennuskannan reunaehdot, tuomme kiinteistöt hallitusti nykyaikaan. Korjausrakentamisen palvelumme kattavat kaikenlaisten kiinteistöjen tilamuutokset  aina toimitiloista taloyhtiöihin ja arvokiinteistöistä teollisuuteen. Erikoisosaamiseemme kuuluvat suojeltujen ja turvaluokiteltujen kohteiden, kuten laboratorioiden, sairaaloiden, vankiloiden, ministeriöiden ja museoiden, peruskorjaukset. Olemme toimineet pitkään myös poliisivoimien peruskorjaushankkeissa.

Käyttäjien tarpeet ohjaavat kaikkea korjausrakentamista

Korjausrakentamisessa onnistunut lopputulos edellyttää loppukäyttäjien tarkkaa kuuntelua.  Käyttäjien tarpeet ohjaavat korjausrakentamisen suunnittelua ja asiantuntijatiimimme kokoamista. Huolehdimme siitä, että uusi tekniikka löytää paikkansa vanhojen rakenteiden sisällä ja sisäolosuhteet ovat kohdallaan. Myös puhtaudenhallinta sekä turvallisuuden ja kosteuden hallinta kuuluvat jokaiseen hankkeeseen. Yhteistyö jatkuu usein käyttöönottovaiheen testeissä ja takuuajan seurannassa.

Tarkkaa tietoa kustannuksista mitoitus- ja kartoituspalveluilla

Korjausrakennusprojektin eri vaihtoehtoja analysoidaan ja kartoitetaan huolellisesti etukäteen. Teknisten vaihtoehtojen analysointi, kuntoarviot sekä suunnitteluvaiheen kustannus- ja energialaskenta auttavat löytämään jokaiseen kohteeseen toiminnallisesti ja kustannuksiltaan parhaan talotekniikan ja toteutustavat. Hyödynnämme myös joustavasti yhdistelmätietomalleja ja visualisointityökaluja sekä erilaisia kuvausmenetelmiä aina lämpökameroista dronekoptereihin.