Meistä

Meistä

Suomen suurin talotekninen suunnittelutoimisto 

Granlund on taloteknisen suunnittelun markkinajohtaja Suomessa. Suunnittelu on toimintamme kivijalka, ja yli 600 suunnittelun asiantuntijaa palvelee asiakkaitamme paikallisesti kaikilla talotekniikan osa-alueilla.

Vastuuntuntoinen talotekniikan asiantuntijakumppani

Palvelutarjontamme sisältää LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun lisäksi useita erikoisosaamisalueita. Granlund tunnetaan kattavasta osaamisestaan sairaalasuunnittelussa, palontorjunnassa, tele- ja turvasuunnittelussa sekä konesaliosaamisessa. Hallitsemme useiden käynnissä olevien projektien kautta myös kaikki nykyaikaiset suunnitteluprosessit aina alliansseista elinkaarimalleihin.

Resurssimme riittävät kaikenkokoisiin kohteisiin, ja teemme yhtä mielellämme pieniä korjausrakennushankkeita kuin megaluokan suunnitteluprojekteja. Toimimme sujuvasti erilaisissa tiimeissä, koska menestystarinat syntyvät yhteistyössä.

Suunnittelussa ja rakentamisessa laatu ratkaisee

Granlundin taloteknisen suunnittelun laatu perustuu henkilökunnan korkeaan osaamiseen ja sitoutumiseen. Toimimme ISO 9001-laatujärjestelmän ja ISO 14001-ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi laadukkaan suunnittelun kulmakivenä on kirjata suunnittelun tavoitteet jo projektin alussa yhteistyössä rakennuttajan kanssa. Tavoitteet ohjaavat suunnittelua, ja tavoitteiden toteutumista myös seurataan ja raportoidaan suunnittelun ja rakentamisen edetessä.

Alan parhaat digitaaliset suunnitteluohjelmistot

Suunnittelijamme hyödyntävät parhaita digitaalisia työvälineitä, tietomalleja ja suunnitteluohjelmistoja. Tietomallit ovat kuuluneet projekteihimme jo 1990-luvulta asti, ja tällä hetkellä koordinoidusti tehtyjä yhdistelmätietomalleja hyödynnetään työmaiden lisäksi yhä useammin kiinteistöjen ylläpidossa. Tuotamme tietomalleja CADS-, MagiCAD- ja Revit-ohjelmistoilla, jolloin mallit ovat suoraan yhteensopivia myös VR-mallien kanssa.

Kannustamme suunnittelijoitamme kehittymään

Granlund panostaa poikkeuksellisen paljon koulutukseen sekä innovaatio- ja kehitystoimintaan. Kannustamme suunnittelijoitamme kehittämään omaa osaamistaan. Nuorille suunnittelijoille on tarjolla runsaasti lisäkoulutusta ja kokeneemmille oma osaamisen urapolku. Myös opinnäytetöitä tehdään vuosittain kymmeniä.

Haluamme ymmärtää käyttäjien tarpeita aina vain paremmin, ja siksi osallistumme aktiivisesti buildingSMART Finlandin toimintaan sekä kehitys- ja pilottihankkeisiin. Vastaamme asiakkaiden tarpeisiin tekemällä asioita tarvittaessa ennakkoluulottomasti aivan uusilla tavoilla.