Hyppää sisältöön

Kohti kestävää ja älykästä tulevaisuutta. Yhdessä.

Granlund on voimakkaasti kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni. Rakennamme kestävää ja älykästä tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Yli 1400 ammattilaistamme palvelevat 30 toimipisteessä kautta Suomen.

Ratkaistaan vihreä siirtymä yhdessä!

Vastuullisuus ja vähähiilisyys ovat nopeasti muuttumassa kiinteistöliiketoiminnan edellytykseksi

Oletko valmis kääntämään vastuullisuusvaatimukset eduksesi? Me autamme!

Selkeytämme eri puolilta tulevat lukuisat haasteet ja ESG-vaatimukset. Valitsemme kanssasi vastuullisuustavoitteet ja autamme niihin pääsemisessä.

Autamme valitsemaan oikean suunnan, löytämään kokonaisoptimaaliset ja budjettiisi sopivat ratkaisut ja sovittamaan ne yhteen.

Energiatehokkuudella ja uusiutuvan energian ratkaisuilla vaikutamme merkittävästi hiilijalanjälkeen ja talouteen

Energiamurros avaa kiinteistönomistajille uuden pelikentän, jonka tuomia mahdollisuuksia kannattaa hyödyntää. Päivän puheenaiheita ovat vähäpäästöiset energiaratkaisut, energiamarkkinoiden muutokset ja vaihteleva energian hinta.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa selvitämme, millaisia mahdollisuuksia energiamurros tarjoaa kuhunkin kiinteistöön.

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan johtava vastuullisuusasiantuntija!

150+

Yli sata vastuullisuus- ja energiakonsulttia

400

Vastuullisuusohjattua rakennushanketta vuosittain

60

Granlundin Vastuullisuuspalvelujen NPS

ajankohtaista

Kasvamme rakennesuunnittelussa

Rakennesuunnittelulla on suuri vaikutus rakentamisen hiilijalanjälkeen, elinkaarikestävyyteen ja luontovaikutuksiin. Laajennamme nyt rakennesuunnittelun liiketoimintaamme, sillä haluamme tarjota jatkossa asiakkaillemme läpileikkaavampaa osaamista rakennushankkeisiin.

Haemme asiantuntijoita ympäri Suomen. Etsimme niin rakennesuunnittelijoita, asiantuntijoita kuin osastonjohtajia.

Tulevaisuus rakentuu älykkäistä ja kestävistä ratkaisuista

Tavoitteemme on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Haluamme kiinteistö- ja rakennusalan vastuullisena toimijana vastata ilmastonmuutoksen hillintään sekä kestävän kasvun tukemiseen. Uskomme vahvasti, että tämä onnistuu uusia digitaalisia ratkaisuja hyödyntämällä sekä yhteistyöllä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Tuottavuus

Kiinteistö- ja rakennusalan tuottavuutta on parannettava

Haluamme nostaa alan tuottavuuden tasolle, josta voimme kaikki olla ylpeitä. Reseptejä tähän löytyy ja muutos on jo käynnissä!

Vastuullisuus

Vastuullisesta toiminnasta hyötyvät kaikki

Olemme varmoja, että ihminen keksii keinot huolehtia maapallosta. Vastuullisuuteen liittyy ympäristöstä huolehtimisen lisäksi myös ihmisten hyvinvointi.

DATA JA DIGITALISAATIO

Data ja digitaalisuus avaavat ovia tulevaisuuteen

Data ja digitaalisuus ovat keinoja parantaa kiinteistö- ja rakennusalan tuottavuutta.

ENERGIA

Energiatehokkuudella vaikutamme hiilijalanjälkeen ja talouteen

Energiatehokkuusosaaminen on aina ollut vahvuutemme. Hiilikädenjälkemme kattaa koko kiinteistön elinkaaren.

Talotekniikan rooli kasvaa

Talotekniikalla on mahdollisuus ratkaista monia kiinteistö- ja rakennusalan haasteita, jotka liittyvät alan tuottavuuteen, sisäympäristöön ja vastuullisuuteen. Talotekniikan merkitys kasvaakin rakennushankkeissa ja ylläpidossa, minkä vuoksi koemme tärkeäksi viedä alaa eteenpäin.

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

Meille on tärkeää tehdä työmme aina laadukkaasti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Lue, millaisia kokemuksia Granlundin asiakkailla yhteistyöstämme.

Palvelut

Laaja palveluvalikoima

Laajan palveluvalikoimamme avulla voimme auttaa kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Toimialojamme ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöjohtamisen palvelut ja ohjelmistot, energia-, ympäristö- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen ja valvonta sekä isännöinti.

Yhteystiedot

Löydä lähin Granlund-toimipiste ja yhteyshenkilö

Palvelemme sinua 27 paikkakunnalla. Yli 1400 kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijaamme ovat sinua varten. Ota yhteyttä!

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia, hyvän työporukan ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä urallasi. Meillä työskentelee yli 1400 kiinteistö-, rakennus- ja ohjelmistoalan ammattilaista.

Tiesitkö tämän Granlundista ja granlundilaisista?

Missiomme on tuottaa hyvinvointia ihmisille, rakennuksille ja ympäristölle. Meillä on tarjota valtava määrä asiantuntijuutta ja osaamista, jotka valjastetaan joka ikinen päivä asiakkaiden ja rakennetun ympäristön hyväksi.

Oikeat palvelut toimialallesi

Sairaalat ja terveydenhuolto

Sairaalasuunnittelussa kiinnitämme erityistä huomiota toimintaympäristöön ja terveydenhuollon ammattilaisten sujuvaan arkeen. Autamme luomaan käyttäjälähtöiset ja toimintavarmat sairaalatilat.

Datakeskukset

Datan määrä kasvaa kiihtyvällä tahdilla. Datakeskusten tulee vastata tarpeeseen ja kasvattaa kapasiteettiaan, mutta toimia samalla entistä energiatehokkaammin ja vastuullisemmin.

Liiketilat ja kauppa

Älykkäästi suunnitelluissa ja ylläpidetyissä liiketiloissa on helppo ja mukava asioida. Ratkaisuillamme kaupan energiakustannukset ja hiilijalanjälki pysyvät aisoissa.

Toimistot

Muuttuvat työnteon tavat edellyttävät toimistotiloilta loistavaa käyttäjäkokemusta. Kustannus- ja energiatehokkailla suunnitteluratkaisuilla ja optimaalisella kiinteistöjohtamisella autamme pitämään kiinteistösi kilpailukykyisinä.

Kunnat ja kaupungit

Haluatko optimoida kunnan tai kaupungin kiinteistöomaisuuden hallintaa tai kiinteistöjen energiatehokkuutta? Paikalliset asiantuntijamme auttavat kaikissa kiinteistöomaisuuden ylläpito- ja suunnittelutarpeissa.

Koulut ja oppilaitokset

Terveelliset sisäilmaolosuhteet ja älykkäät koulutilat tukevat oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvointia. Suunnittelu- ja ylläpitoratkaisumme varmistavat, että tilasi toimivat kestävästi ja energiatehokkaasti.

Energiayhtiöt

Autamme kumppaneitamme ymmärtämään energialiiketoiminnassa tapahtuvaa muutosta ja tekemään ratkaisuja, jotka takaavat energiayhtiöiden kilpailukyvyn nyt ja tulevaisuudessa

Teollisuus

Saat osaajiltamme toimivia ja vastuullisia ratkaisuja teollisuuskiinteistöjen ja -prosessien tarpeisiin. Autamme sekä tilojen teknisen toimintavarmuuden että ympäristövastuun kehittämisessä.

Hotellit ja ravintolat

Miellyttävät olosuhteet lisäävät hotelli- ja ravintolavieraiden viihtyvyyttä. Oikeanlaisen tekniikan avulla tilojen ylläpito helpottuu, tuottavuus kasvaa ja energiatehokkuus paranee.

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Suunnitteletko uutta taidemuseota tai teatterin täydellistä uudistamista? Anna meidän valjastaa tekniikka kulttuurielämyksesi tueksi. Suojeltujen kohteiden korjaus- ja muutostöistä huolehdimme myös rakennuksen historiaa ja arkkitehtuuria kunnioittaen.

Liikenne ja logistiikka

Älykäs ja ennakoiva projektisuunnittelu varmistaa liikenteen ja logistiikan toimintavarmuuden ja turvallisuuden. Samalla se pitää kustannukset kurissa ja säästää myös energiaa.

Taloyhtiöt

Suunnitelmallisella ylläpidolla, oikea-aikaisilla korjauksilla ja sopivilla energiaratkaisuilla taloyhtiösi asumiskulut laskevat ja hiilijalanjälki pienenee – asumisen mukavuudesta tinkimättä.

Urheilu

Energiatehokkailla suunnitteluratkaisuilla ja älykkäällä ylläpidolla varmistamme erinomaisen käyttäjäkokemuksen. Urheilu- ja liikuntatilojen tuottavuudesta, toiminnallisuudesta tai vastuullisuudesta emme myöskään tingi.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?