LVI-suunnittelu

LVI-suunnittelun tavoitteena käyttäjien hyvinvointi

LVI-suunnittelu on ollut Granlundin suunnittelupalvelujen selkäranka ja tietomallinnuksen keihäänkärki yhtiön perustamisesta lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme vankkaa ammattitaitoa kaikilla LVI-suunnittelun osa-alueilla.

LVI-suunnittelua asiakkaan ehdoilla

LVI-suunnittelupalvelumme perustuu tiiviiseen vuorovaikutukseen tilaajan ja eri sidosryhmien kanssa. Tarpeenmukainen lopputulos varmistetaan asiakkaan tarpeiden tarkalla selvittämisellä ja lähtötietojen määrittelyllä. LVI-suunnittelun tavoitteena on aina ihmisten hyvinvointi, viihtyisät sisäolosuhteet ja puhdas sisäilma. Myös energiatehokkuus ja ympäristövastuu ovat suunnittelussamme vahvasti mukana.

Laajaa erikoisosaamista

LVI-suunnittelijoidemme erikoisosaamista hyödynnetään sekä peruskorjaus- että uudishankkeissa. Meillä on laajasti kokemusta esimerkiksi vaativista liikenne-, kulttuuri- ja opetusrakennuksista, konesaleista sekä sairaaloista ja puhdastiloista. Asiantuntijamme hallitsevat myös palontorjunnan sekä suojeltujen kohteiden toimivan, terveellisen ja esteettisen LVI-suunnittelun.

Tulevaisuuden LVI-suunnittelutyökalut käytössä jo tänään

Innovaatio- ja kehitystoimintamme takaa, että tarjoamme asiakkaillemme edistyksellisiä, mutta toimintavarmoja vaihtoehtoja. Käytämme parhaita digitaalisia työkaluja, kuten dynaamisia energia- ja olosuhdesimulointeja, optimointia ja virtuaalimalleja. Tietomallinnus on syvällä suunnittelijoidemme selkärangassa. Olemme mukana myös buildingSMART Finlandin toiminnassa ja pilotoimme hankkeissa uusimpia VR-teknologioita.

Granlundin LVI-suunnittelun palvelut

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake