Hyppää sisältöön

LVI-suunnitteluharjoittelu Granlundilla

Tuomas Laukkanen opiskelee LVI-tekniikkaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa ja viimeistelee parhaillaan opinnäytetyötään Granlundilla.

Alun perin Tuomas aloitti työt Granlundilla Savonlinnan toimipisteellä toukokuussa 2020. Hän on ollut kesät kokoaikaisesti töissä ja muina aikoina tehnyt tuntitöitä satunnaisesti. Tekemisen makuun Tuomas on päässyt siis jo opintojensa lomassa Granlundilla.

Ei kannata suotta jännittää, tekeminen on parasta harjoitusta!

Tuomas Laukkanen, LVI-suunnitteluharjoittelija

Tukea uran alkuvaiheeseen

Suin päin syvään päätyyn Tuomasta ei ole heitetty. Tuomaksen toiveet laadukkaasta perehdytyksestä työtehtäviin ja mukavasta työyhteisöstä ovat käyneet toteen harjoittelun myötä.

“Odotukseni ovat toteutuneet mainiosti. Olen saanut kaipaamaani tukea ja kannustusta ohjaajaltani. Lisäksi työporukkamme yhteishenki on ihan mahtava!”, Tuomas riemuitsee.

Miten uskot harjoittelun Granlundilla auttaneen sinua urallasi?

“Työharjoitteluni aikana olen kehittynyt työtehtävissäni ja tietämykseni alasta sekä sen tarjoamista mahdollisuuksista on kasvanut hurjasti”, Tuomas kiteyttää.

Työtehtäviini kuuluu avustava LVI-suunnittelu, johon sisältyy muun muassa putkistojen ja kanavistojen suunnittelua, piirtämistä sekä mitoittamista. Tehtäviini sisältyy myös projektikohtaisten materiaalien dokumentointia laatujärjestelmän mukaisesti.

Tuomas Laukkanen

Haluatko kuulla meidän tulevista mahdollisuuksista opiskelijoille?

Tilaa uutiskirjeemme, ja saat tiedon kun harkkahakumme aukeaa.

Mitä tietoa etsit?