Strategia

Strategia 2025

Granlundin vuoteen 2025 tähtäävä strategia on luotu yhdessä henkilöstön kanssa. Toimintaamme vaikuttavat tulevina vuosina vahvasti mm. hiilineutraalius, tuottavuuden parantaminen sekä työtapojen muuttuminen. Tärkeää on taata paras työpaikka granlundilaisille.

Missiomme: Hyvinvointia ihmisille, rakennuksille ja ympäristölle.

Visiomme: Kohti kestävää ja älykästä tulevaisuutta. Yhdessä.

Arvomme

Viihdymme yhdessä

Olemme avoimia ja reiluja työkavereita, kanssamme on kiva tehdä töitä. Aina löytyy hiha, josta nykäistä. Meille jokaisen työ on tärkeää, siksi myös palkitseminen on tasapuolista, kannustavaa ja koskee aivan kaikkia. Työmme ja osaamisemme kehittyvät koko ajan. Voimme joustavasti itse vaikuttaa asioihin sekä työn tekemisen tapoihin.

Olemme asiakasta varten

Meille asiakas on etusijalla. Tunnemme hänen maailmansa ja haasteensa. Kuuntelemme hänen tarpeitaan herkällä korvalla ja reagoimme nopeasti. Osaamme rohkeasti ehdottaa uusia tai parempia ratkaisuja. Emme tingi laadusta! Pidämme aina lupauksemme.

 

arvomme

Kannamme vastuumme

Teemme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuja ihmisille, rakennuksille ja ympäristölle. Vapaus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä. Osaamme jakaa vastuuta ja kantaa sen omalta osaltamme. Ongelmat ratkaisemme avoimesti ja rehellisesti ja otamme niistä opiksemme. Meillä on vastuu pyytää ja antaa apua, kun sitä tarvitaan.

Innovoimme ja uudistamme

Olemme joukkue, joka tuo kiinteistö- ja rakennusalalle uusia avauksia yhteistyössä asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Innovoimme uutta ja osaamme parhaalla tavalla soveltaa vanhaa. Pidämme silmät ja korvat auki uusien ilmiöiden ja alan kehityksen suhteen. Emme tyydy tavanomaiseen, vaan etsimme aina parhaan ratkaisun: jos löytyy fiksumpi tapa hoitaa asia, otamme sen käyttöön.