Hyppää sisältöön
UutinenUusi ura Granlundilla – katso avoimet työpaikkamme

Uusi ura Granlundilla – katso avoimet työpaikkamme

6.10.2023 – Etsitkö työtä, jossa yhdistyvät mukava porukka ja monipuoliset talotekniikan tai teollisuussuunnittelun hankkeet? Miltä kuulostaisi uusi ura Granlundilla?

Aihepiiri
Ura Granlundilla
Jaa

Teemme projekteja laidasta laitaan, joten meille voit hakea niin talotekniikan kuin teollisuussuunnittelun tehtäviin.

Vai ovatko datakeskukset sinun juttusi?

Meillä sinua odottavat mukavat työkaverit, joiden hihasta voi aina nykäistä. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen.

Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan.

Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Juuri nyt meillä on auki useita paikkoja talotekniikan ja teollisuussuunnittelun erityisosaajille.

Katso avoimet paikkamme ja kuka tietää, ehkäpä pian olet yksi meistä.

Granlundilaisena

Tulet kuulluksi

Kehityt urallasi

Saat kokeilla

Uusi ura talotekniikan suunnittelussa?

Granlund on talotekniikan konkari yli 60 vuoden kokemuksella, joten talotekniikan osaamisemme on vertaansa vailla. Teemme alan kärkihankkeita ja ylläpidämme hanakasti osaamistamme. Kanssamme myös sinä opit uutta parhailta.

Voisiko jokin seuraavista tehtävistä olla uusi urasi Granlundilla?

Kylmätekniikan suunnittelija, Helsinki

Kanssamme pääset edistämään energiatehokkuutta merkittävissä hankkeissa. Etsimme kylmätekniikan suunnittelijaa toteuttamaan kylmäjärjestelmiä energiatehokkuushankkeissamme.  Halutessasi voit osallistua myös kokonaisten energiankierrätysjärjestelmien suunnitteluun.

Tele- ja turvasuunnittelun asiantuntija, Helsinki

Kiinnostavia ja suuria hankkeita on tiedossa myös sinulle, tele- ja turvasuunnittelun asiantuntija.  

Työskentelemme erityisesti vaativien kohteiden parissa. Me arvostamme erikoisosaamistasi!

Energiamittaroinnin projektipäällikkö, Helsinki

Rakennusautomaation tai kulutusmittaroinnin osaajalle tarjoamamme mahdollisuutta edetä energiamittaroinnin projektipäälliköksi. Energiamittaroinnin projektipäällikkönä johdat mittarointijärjestelmiin liittyviä projekteja ja toteutat energianhallintajärjestelmiä.

Suunnittelujohtaja, Helsinki

Jos olet jo kerryttänyt kokemusta talotekniikkahankkeiden menestyksekkäänä vetäjänä, voisi talotekniikkasuunnittelun suunnittelujohtaja olla seuraava askel urallasi. Meillä olisit merkittävien hankkeiden projektinjohtaja, jonka tärkein tehtävä on projektipäälliköiden tukeminen ja laadunvarmistus.

Uusi ura teollisuussuunnittelun hankkeissa?

Mikäli perinteinen talotekniikka ei sinulle riitä ja tarvitaan megawatteja, teollisuuden suunnitteluhankkeemme ovat oikea osoite. 

Me teemme alan kärkihankkeita toimintakriittisissä ympäristöissä. Kanssamme osaamisesi pysyy ajan tasalla alan kehityksen kanssa.

Sähkönjakelun asiantuntija, Helsinki

Etsimme nyt työkaveriksemme sähkönjakelun asiantuntijaa pääkeskusten sekä keskijännite- ja suurjänniteverkkojen suunnitteluun. Kohteet ovat yleensä teollisuutta tai muita toimintakriittisiä kohteita, jotka liittyvät keskijännite- tai suurjänniteverkkoon. Tiimimme suunnittelee kohteisiin sähkönjakelun liittymäneuvotteluista alkaen.

Teollisuuden sähkösuunnittelun ryhmäpäällikkö, Helsinki

Kaipaatko isompaa harppausta urallasi? Miltä kuulostaisi teollisuuden sähkösuunnittelun ryhmäpäällikön tehtävä? Ryhmäpäällikkönä vedät teollisuuden ja toimintakriittisten kohteiden sähkösuunnitteluun keskittyvää tiimiä. Pääset myös kehittämään vaativien kohteiden sähkösuunnittelun liiketoimintaa.

Uusi ura datakeskushankkeissa?

Datakeskussuunnittelun merkitys kasvaa, kun datan määrä lisääntyy. Datakeskusten suunnittelussa korostuvat toimintavarmuus ja energiatehokkuus. Kanssamme pääset mukaan kansainvälisten asiakkaiden datakeskushankkeisiin, joissa kerrytät arvokasta kokemusta.

LVI-projektipäällikkö datakeskushankkeisiin, Helsinki

Erityisesti jäähdytysratkaisut ovat merkittävässä roolissa datakeskussuunnittelussa. Oletko sinä LVI-suunnittelun asiantuntija, joka haluaisi harpata datakeskusten LVI-projektipäällikön saappaisiin?

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Me haluamme luoda hyvinvointia ihmisille, ympäristölle ja yhteiskunnallemme. Ja luonnollisesti myös työkavereillemme. Jos myös sinä ajattelet näin, ehkä nyt olisi aika tulla työskentelemään kanssamme.

Mikäli näistä ei löydy sinulle sopivaa uraa, katso kaikki Granlundin avoimet työpaikat

Tutustu granlundilaisiin

Rakennesuunnittelu Granlund

Granlund laajentaa rakennesuunnittelun liiketoimintaa

14.05.2024 – Talotekniikan markkinajohtaja laajentaa rakennesuunnittelun liiketoimintaansa. Palveluissa tullaan keskittymään erityisen vaativiin kohteisiin ja vähähiiliseen rakentamiseen.

Uutinen

Granlundin maine vakaana ja luotettavana työnantajana ei ole syntynyt tyhjästä

10.04.2024 – Finanssikriisi, 90-luvun lama, pandemia, rakennusalan haasteet… Näissäkin maailman meille heittämissä kierrepalloissa Granlund on pysynyt vuodesta toiseen työntekijöidensä silmissä turvaa tuovana…

Uutinen
Tiia-Lotta Tuominen

Mentorointi lisää itsetuntemusta ja tuo uusia näkemyksiä

07.03.2024 – Granlundin mentorointiohjelmassa granlundilaiset pääsevät keskustelemaan ammatti-identiteetistä ja urastaan kokeneemman konkarin kanssa. Ohjelmasta hyötyy myös mentori.

Uutinen
Davor Stjelja, Priyanka Thapa, Anna Korolyuk ja Nhung Nguyen

Kansainväliset granlundilaiset osallistuvat aktiivisesti yhtiön monimuotoisuuden kehittämiseen

15.02.2024 – Granlundin kansainvälisillä työntekijöillä on paljon annettavaa työyhteisön monimuotoisuudelle ja osaamisen kasvattamiselle. Neljä Suomeen muuttanutta granlundilaista kertoo kokemuksistaan.

Uutinen

YAMK-opinnot töiden ohella ei ollut helppo rasti – mutta kyllä kannatti

09.01.2024 – Kaksi lasta, nousujohteinen ura, kiireinen arki ja opinnäytetyö. YAMK-opintonsa ruuhkavuosien aikana suorittanut Asta Autelo kannustaa kaikesta huolimatta muitakin opiskelemaan töiden…

Uutinen

Uusi ura Granlundilla – katso avoimet työpaikkamme

06.10.2023 – Etsitkö työtä, jossa yhdistyvät mukava porukka ja monipuoliset talotekniikan tai teollisuussuunnittelun hankkeet? Miltä kuulostaisi uusi ura Granlundilla?

Uutinen

“Ei mikä tahansa suunnittelutoimisto” – tulokkaat kertovat kokemuksistaan uusina granlundilaisina

02.08.2023 – Miksi Granlund Saimaa on ollut uusien tulokkaiden mielestä nappivalinta?

Uutinen

“Perhevapaa on tänä päivänä itsestään selvää myös isille” – Granlund myötäelää perheellisen arjessa mukana

07.06.2023 – Perhevapaan pitäminen on tehty Granlundilla helpoksi. Riittää, että asiasta ja ajankohdasta ilmoittaa ajoissa omalle esihenkilölle. Työt saadaan järjestymään kyllä.

Uutinen

Hyvä asiakkuuspäällikkö ja vahva tiimi tehostavat kiinteistöjohtamista

30.01.2023 – Kiinteistöjohtamisessa kaiken keskiössä on tieto ja sen jalkauttaminen oikeiksi toimenpiteiksi, sanoo asiakkuuspäällikkö Juhana Söder.

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?