Hyppää sisältöön
UutinenUusi ura Granlundilla – katso avoimet työpaikkamme

Uusi ura Granlundilla – katso avoimet työpaikkamme

6.10.2023 – Etsitkö työtä, jossa yhdistyvät mukava porukka ja monipuoliset talotekniikan tai teollisuussuunnittelun hankkeet? Miltä kuulostaisi uusi ura Granlundilla?

Aihepiiri
Työnantajakuva
Jaa

Teemme projekteja laidasta laitaan, joten meille voit hakea niin talotekniikan kuin teollisuussuunnittelun tehtäviin.

Vai ovatko datakeskukset sinun juttusi?

Meillä sinua odottavat mukavat työkaverit, joiden hihasta voi aina nykäistä. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen.

Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan.

Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Juuri nyt meillä on auki useita paikkoja talotekniikan ja teollisuussuunnittelun erityisosaajille.

Katso avoimet paikkamme ja kuka tietää, ehkäpä pian olet yksi meistä.

Granlundilaisena

Tulet kuulluksi

Kehityt urallasi

Saat kokeilla

Uusi ura talotekniikan suunnittelussa?

Granlund on talotekniikan konkari yli 60 vuoden kokemuksella, joten talotekniikan osaamisemme on vertaansa vailla. Teemme alan kärkihankkeita ja ylläpidämme hanakasti osaamistamme. Kanssamme myös sinä opit uutta parhailta.

Voisiko jokin seuraavista tehtävistä olla uusi urasi Granlundilla?

Kylmätekniikan suunnittelija, Helsinki

Kanssamme pääset edistämään energiatehokkuutta merkittävissä hankkeissa. Etsimme kylmätekniikan suunnittelijaa toteuttamaan kylmäjärjestelmiä energiatehokkuushankkeissamme.  Halutessasi voit osallistua myös kokonaisten energiankierrätysjärjestelmien suunnitteluun.

Tele- ja turvasuunnittelun asiantuntija, Helsinki

Kiinnostavia ja suuria hankkeita on tiedossa myös sinulle, tele- ja turvasuunnittelun asiantuntija.  

Työskentelemme erityisesti vaativien kohteiden parissa. Me arvostamme erikoisosaamistasi!

Energiamittaroinnin projektipäällikkö, Helsinki

Rakennusautomaation tai kulutusmittaroinnin osaajalle tarjoamamme mahdollisuutta edetä energiamittaroinnin projektipäälliköksi. Energiamittaroinnin projektipäällikkönä johdat mittarointijärjestelmiin liittyviä projekteja ja toteutat energianhallintajärjestelmiä.

Suunnittelujohtaja, Helsinki

Jos olet jo kerryttänyt kokemusta talotekniikkahankkeiden menestyksekkäänä vetäjänä, voisi talotekniikkasuunnittelun suunnittelujohtaja olla seuraava askel urallasi. Meillä olisit merkittävien hankkeiden projektinjohtaja, jonka tärkein tehtävä on projektipäälliköiden tukeminen ja laadunvarmistus.

Uusi ura teollisuussuunnittelun hankkeissa?

Mikäli perinteinen talotekniikka ei sinulle riitä ja tarvitaan megawatteja, teollisuuden suunnitteluhankkeemme ovat oikea osoite. 

Me teemme alan kärkihankkeita toimintakriittisissä ympäristöissä. Kanssamme osaamisesi pysyy ajan tasalla alan kehityksen kanssa.

Sähkönjakelun asiantuntija, Helsinki

Etsimme nyt työkaveriksemme sähkönjakelun asiantuntijaa pääkeskusten sekä keskijännite- ja suurjänniteverkkojen suunnitteluun. Kohteet ovat yleensä teollisuutta tai muita toimintakriittisiä kohteita, jotka liittyvät keskijännite- tai suurjänniteverkkoon. Tiimimme suunnittelee kohteisiin sähkönjakelun liittymäneuvotteluista alkaen.

Teollisuuden sähkösuunnittelun ryhmäpäällikkö, Helsinki

Kaipaatko isompaa harppausta urallasi? Miltä kuulostaisi teollisuuden sähkösuunnittelun ryhmäpäällikön tehtävä? Ryhmäpäällikkönä vedät teollisuuden ja toimintakriittisten kohteiden sähkösuunnitteluun keskittyvää tiimiä. Pääset myös kehittämään vaativien kohteiden sähkösuunnittelun liiketoimintaa.

Uusi ura datakeskushankkeissa?

Datakeskussuunnittelun merkitys kasvaa, kun datan määrä lisääntyy. Datakeskusten suunnittelussa korostuvat toimintavarmuus ja energiatehokkuus. Kanssamme pääset mukaan kansainvälisten asiakkaiden datakeskushankkeisiin, joissa kerrytät arvokasta kokemusta.

LVI-projektipäällikkö datakeskushankkeisiin, Helsinki

Erityisesti jäähdytysratkaisut ovat merkittävässä roolissa datakeskussuunnittelussa. Oletko sinä LVI-suunnittelun asiantuntija, joka haluaisi harpata datakeskusten LVI-projektipäällikön saappaisiin?

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Me haluamme luoda hyvinvointia ihmisille, ympäristölle ja yhteiskunnallemme. Ja luonnollisesti myös työkavereillemme. Jos myös sinä ajattelet näin, ehkä nyt olisi aika tulla työskentelemään kanssamme.

Mikäli näistä ei löydy sinulle sopivaa uraa, katso kaikki Granlundin avoimet työpaikat

Tutustu granlundilaisiin

Uusi ura Granlundilla – katso avoimet työpaikkamme

06.10.2023 – Etsitkö työtä, jossa yhdistyvät mukava porukka ja monipuoliset talotekniikan tai teollisuussuunnittelun hankkeet? Miltä kuulostaisi uusi ura Granlundilla?

Uutinen

“Ei mikä tahansa suunnittelutoimisto” – tulokkaat kertovat kokemuksistaan uusina granlundilaisina

02.08.2023 – Miksi Granlund Saimaa on ollut uusien tulokkaiden mielestä nappivalinta?

Uutinen

Hyvä tiimihenki sai Jarkon ja Antin palaamaan Granlund Pohjanmaalle

14.06.2023 – Hyvä yhteishenki, mukavat työkaverit ja joustavan työelämän tukeminen saivat Jarkko Hautalan ja Antti Toppisen palaamaan Granlund Pohjanmaalle.

Uutinen

“Perhevapaa on tänä päivänä itsestään selvää myös isille” – Granlund myötäelää perheellisen arjessa mukana

07.06.2023 – Perhevapaan pitäminen on tehty Granlundilla helpoksi. Riittää, että asiasta ja ajankohdasta ilmoittaa ajoissa omalle esihenkilölle. Työt saadaan järjestymään kyllä.

Uutinen

Hyvä asiakkuuspäällikkö ja vahva tiimi tehostavat kiinteistöjohtamista

30.01.2023 – Kiinteistöjohtamisessa kaiken keskiössä on tieto ja sen jalkauttaminen oikeiksi toimenpiteiksi, sanoo asiakkuuspäällikkö Juhana Söder.

Uutinen

4 syytä hakea Granlund Saimaalle suunnittelijaksi

14.12.2022 – Granlund Saimaa tarjoaa talotekniikan asiantuntijoille monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallaan. Saimaalla työtä tehdään hyvällä fiiliksellä ja työkavereita auttaen.

Uutinen
Vilma Heljo, Juho Lukkari, Jarna Vesala ja Sami Ventä viihtyvät Granlund Tampereella.

Granlund Tampereella viihdytään yhdessä

02.12.2022 – Granlund Tampereella panostetaan työnteon mielekkyyteen, rentoon ilmapiiriin ja työntekijöiden viihtymiseen.

Uutinen

Energiatehokkuus, IoT ja data vuoden opinnäytetöiden aiheina

23.11.2022 – Granlundin Vuoden opinnäytetyökisan voittajakolmikon työt pureutuvat ajankohtaisiin aiheisiin: energiatehokkuuteen, esineiden internetiin IoT:n ja datan hyödyntämiseen.

Uutinen

Palkkatasa-arvoa talotekniikka-alalle

10.08.2022 – Naiset tienaavat miehiä vähemmän monilla sektoreilla, myös talotekniikka-alalla. Miten palkkatasa-arvo toteutuu Granlundilla?

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?