Uutiset

Granlund kerää Energiansäästöviikolla parhaat energiansäästövinkit

Energiansäästöviikkoa vietetään 10.-16.10., jolloin Granlund kannustaa työntekijöitään lihasvoimaiseen työmatkailuun sekä kerää vinkkejä energiansäästöön.

Uutinen

Granlund kirittää Energiansäästöviikolla henkilökuntaansa pienentämään hiilijalanjälkeään työmatkoilla sekä kerää ja palkitsee parhaita energiansäästövinkkejä.

Miten sinä säästät energiaa arjessasi? Kerro se meille. Jaamme parhaita vinkkejä Energiansäästöviikon aikana Twitterissä, Facebookissa ja LinkedInissä ja viikon päätyttyä palkitsemme parhaat kahden hengen leffalippupaketein. Energiansäästövinkit kerätään Granlund PULSE -palvelussa käytössä olevan käyttäjäpalautteen avulla. Vastaa Granlundin energiansäästökyselyyn tästä linkistä 16.10.2016 mennessä.
 
Granlundilaiset liikkuvat ympäristöä säästäen

Granlundilla kannustetaan ympäri vuoden henkilökuntaa käyttämään työmatkoillaan julkisia kulkuvälineitä ja liikkumaan mahdollisimman paljon lihasvoimalla - pyöräillen tai kävellen. Arkiliikkumiseen työmatkat ovat paras mahdollisuus ja siksi auto kannattaa välillä jättää kotipihaan ja pinkaista matkaan muutoin. Työpäivän aikana henkilökunnallamme on käytössään niin sähköpyörä kuin hybridiautokin, jotta työmatkoja voi tehdä pienemmällä hiilijalanjäljellä.

Energiansäästöviikolla granlundilaisia kannustetaan erityisesti kiinnittämään huomiota työmatkoihin ja emoyhtiön osastot on pistetty Helsingissä kisaamaan keskenään siitä, kuka saa tiputettua eniten hiilijalanjälkeään. Keräsimme yhden viikon ajan tietoa osastojemme henkilökunnalta heidän työmatkoistaan - kuinka pitkä se on ja millä tuo matka on viikon aikana taitettu. Tuon viikon tiedot toimivat verrokkitietoina tälle viikolle, jonka aikana henkilökuntaa kannustetaan erityisesti panostamaan hiilijalanjäljen pienentämistä työmatkoillaan. Se osasto, joka on onnistunut parhaiten pienentämään hiilijalanjälkeään, palkitaan mitalikahvein.

Kerromme energiansäästökisamme voittajat ja heidän vinkkinsä somekanavissamme sekä työmatkahaasteemme lopputuloksen tiistaina 18.10. Otamme jokaiseen voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Jos haluat olla mukana, muistathan jättää vinkkisi yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi!

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli